Sign In
Over Santen
Skip Navigation LinksSanten Belgium > BeNeLux (NL) > Over Santen
Contact
Santen Pharmaceutical staat open voor uw vragen en adviezen.

Over Santen

Onze ogen zijn één van onze belangrijkste zintuigen. Dit was altijd al van vitaal belang maar nu, in het "visuele informatietijdperk", meer dan ooit. Zelfs mobiele telefoons, voorheen uitsluitend auditief, zijn meer visueel geworden. Als we kijken naar leeftijd-gerelateerde gezondheidsproblemen dan is de angst voor het verlies van gezichtsvermogen het grootst.

 

Zelfs beperkte visuele problemen kunnen iemands productiviteit, mobiliteit en onafhankelijkheid al aanzienlijk verminderen.

 

Als gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf, dat zich voornamelijk bezighoudt met oogheelkunde, heeft Santen al een uiterst belangrijke positie ingenomen in de Japanse oogheelkundige markt en is het uitgegroeid tot een wereldspeler over de hele wereld. Santen is ook al bijna 20 jaar actief in Europa en is voortdurend bezig zijn positie te versterken in andere landen, zodat alle patiënten en professionals toegang kunnen krijgen tot onze innovatieve behandelingen.

 

Wij hebben de ambitie om Europees marktleider in oogheelkunde te worden.

 img_group_001.jpg 

Innovatieve oogheelkundige oplossingen

Het is onze prioriteit om nieuwe en betere oplossingen te ontwikkelen en te vinden, die inspelen op de behoeften van zowel patiënten als professionals in de gezondheidszorg. Santen richt zich voornamelijk op aandoeningen van het oogoppervlak, waaronder droge ogen, glaucoom, aandoeningen van het netvlies en bepaalde zeldzame oogziekten.

 

In de 4 onderzoekscentra, gevestigd in Japan, de VS, Finland en Frankrijk, specialiseert Santen zich in de ontwikkeling van innovatieve therapeutische oplossingen voor de behandeling van oogaandoeningen.