Sign In
Over Santen
Skip Navigation LinksSanten Belgium > BeNeLux (NL) > Over Santen > Waarden en visie
Contact
Santen Pharmaceutical staat open voor uw vragen en adviezen.

De visie van Santen

Tenki ni sanyo​-suru

“Wij denken grondig na over wat essentieel is, nemen duidelijke besluiten over wat te doen, en handelen snel.”

 

Ten behoeve van de patiënten en hun naasten, hebben we de volgende strategische langetermijnvisie: Wij willen dat Santen tegen 2020 is uitgegroeid tot een gespecialiseerd farmaceutisch, wereldwijd vertegenwoordigd en erkend bedrijf, dat het vertrouwen geniet van medische professionals, patiënten, hun naasten, en de maatschappij in het algemeen.

 

Wij zetten ons in om het gezichtsvermogen en de gezondheid van onze patiënten te beschermen en te verbeteren. Door de focus op het gebied van oogheelkunde, wil Santen behandelingen bevorderen door innovatieve producten en diensten voor patiënten en medische professionals over de hele wereld te leveren.

Waar staat Santen voor

Waar staat onze organisatie voor - waarden en visie

Heldere Duidelijke visie

Om ons primaire doel en onze verdere groei te realiseren creëren wij een duidelijke toekomstvisie en zetten lijnen uit om onze visie waar te maken.

Openheid

Wij stimuleren discussie en waarderen openheid. En onze onderligende doelstelling is altijd om een bijdrage te leven tot de levenskwaliteit van patiënten en hun dierbaren.

Creativiteit en innovativiteit

Wij ontwikkelen zowel concrete producten als innovatieve diensten en processen. Wij ondersteunen innovativiteit en implementeren de "best practices" van onze sector.

Ontwikkeling van medewerkers

De ontwikkeling van iedere individuele werknemer is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Wij moedigen elkaar aan te handelen volgens de kernwaarden van Santen en volgens de individuele richtlijnen.

In harmonie met de samenleving

We volgen onze ethische principes en handelen in harmonie met de samenleving.

Individuele richtlijnen

Integriteit en vertrouwen

Ik vat mijn werk heel serieus op. Mijn collega's, klanten en partners kunnen me vertrouwen.

Klantgerichtheid

Ik houd altijd rekening met de patiënten en hun naasten wanneer ik voor mijzelf doelstellingen bepaal.

Deskundigheid

Ik ontwikkel voortdurend mijn kennis en professionele vaardigheden om uitdagingen in mijn werk aan te kunnen.

Innovativiteit

Ik aarzel niet om veranderingen door te voeren. Ik ben proactief in het doen van voorstellen voor methodische verbeteringen en implementeer deze veranderingen snel.

Samenwerking

Ik heb respect voor verschillen tussen mensen. Ik wil ervaringen en opvattingen van mensen uit verschillende culturen begrijpen en daar ook rekening mee houden. Zo kan ik de kwaliteit van mijn werk verbeteren en ook de klanttevredenheid verhogen.