Sign In
Partnerschap met Santen
Skip Navigation LinksSanten Belgium > BeNeLux (NL) > Partnerschap met Santen

Contact
Santen Pharmaceutical staat open voor uw vragen en adviezen.

Partnerschap met Santen

​​​

 

Santen is het belangrijkste farmaceutische bedrijf in de Japanse markt voor oogheelkundige preparaten op voorschrift, met een binnenlands aandeel van bijna 40 procent en een jaarlijkse omzet van ongeveer 900 miljoen euro. Santen is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, productie en marketing van oogheelkundige geneesmiddelen en heeft een geschiedenis van meer dan 120 jaar. Santen behoort tot de weinige internationale bedrijven, die zich richten op oogverzorging. Bovendien heeft Santen de strategische langetermijnvisie om tot de drie beste farmaceutische bedrijven te behoren op de wereldmarkt voor oogheelkundige preparaten op voorschrift.

 

Naast de ontwikkeling van een eigen pipeline en interne vakbekwaamheden, denkt Santen Europa ook na over externe innovatieve oogheelkundige programma's. De gezonde financiële positie van de groep maakt het voor Santen Europa namelijk mogelijk om de nodigde investeringen te doen om zijn ambitieuze strategische langetermijnvisie te realiseren.

Wordt een partner​

Start het partnerschapsproces. Santen is graag bereid om een eventuele partnerschap met u te overwegen. Vertel ons iets over uw bedrijf, producten of mogelijkheden, en een vertegenwoordiger van Santen zal contact met u opnemen.

 

Op www.santen.eu vindt u informatie over mogelijke partnerschappen met ons bedrijf.