Sign In
Onderzoek en ontwikkeling
Skip Navigation LinksSanten Belgium > BeNeLux (NL) > Onderzoek en ontwikkeling

Contact
Santen Pharmaceutical staat open voor uw vragen en adviezen.

Wereldwijd onderzoek en ontwikkeling

Met onze netwerken - die Japan, de Verenigde Staten, Europa en Azië bestrijken - voldoen aan de wereldwijde medische behoeften.

De ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen neemt meer dan 10 jaar in beslag vereist verschillende processen gaande van fundamenteel onderzoek tot marketing. Om patiënten zo snel mogelijk te bevrijden van hun zorgen omtrent hun ziekte, moet de efficiëntie van onderzoek en ontwikkeling worden verbeterd. Om dit te realiseren, houdt Santen zich wereldwijd bezig met onderzoek naar medicijnen en klinische ontwikkeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van faciliteiten van de Santen Groep en aanverwante organisaties over de hele wereld. Op deze wijze versterken wij ons onderzoekssysteem en zijn we in staat nieuwe producten te ontwikkelen, die tijdig voldoen aan de globale medische behoeften.

 

Wat betreft onze onderzoeksactiviteiten, verrichten we binnen Santen fundamenteel onderzoek en niet-klinische studies in het Nara Research and Development Center, waar ook onderzoek gedaan wordt op het gebied van medicinale formules. Zo kunnen we gebruikmaken van de kennis van onze diverse afdelingen en met betere producten op de markt komen. Wij werken er ook aan om onze besluitvorming te versnellen. Samen met externe organisaties hebben we een systeem opgezet, waarmee we informatie kunnen uitwisselen en via onze netwerken kunnen samenwerken. Santen heeft in 2011 Santen S.A.S. gekocht (voorheen bekend onder de naam Novagali), een Frans farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in oogheelkunde met een sterke onderzoek en ontwikkelingafdeling en die over fantastische technologieën beschikt voor de bereiding van medicinale formules voor droge ogen. Deze aankoop heeft bijgedragen tot een versterking van de product pipeline van Santen, waardoor het een belangrijke internationale speler op het gebied van oogheelkunde is geworden.

 

Om klinische ontwikkeling te versnellen, heeft Santen het centrum van zijn onderzoeksactiviteiten naar de Verenigde Staten (Santen Inc.) verplaatst, waar klinische onderzoeken in relatief korte tijd kunnen worden uitgevoerd. Om de kwaliteit en efficiëntie van klinische ontwikkelingen te verbeteren, werken we aan de opbouw van een systeem waarbij de beginfase van klinische ontwikkelingen in de Verenigde Staten wordt uitgevoerd en de eindfase in Japan, de Verenigde Staten, Europa, China en andere Aziatische landen, alsook andere opkomende landen.

 

rd_map.jpg
 

Primaire onderzoeks- en ontwikkelingsgebieden

primary_rd_domains.PNG
 

Combinatie van wereldwijde ervaring en technologie om patiënten een betere toekomst te kunnen bieden

Combinatie van wereldwijde ervaring en technologie om patiënten een betere toekomst te kunnen bieden
Wij hechten grote waarde aan onze contacten met universiteiten, onderzoeksorganisaties en andere farmaceutische bedrijven. Daardoor vergroten we ons netwerk-gebaseerd onderzoek naar medicijnen en wereldwijde inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en zijn we in staat nieuwe behandelingsmethoden voor patiënten over de hele wereld te ontwikkelen. Wij hopen dat deze contacten zullen leiden tot het ontdekken en introduceren van nieuwe behandelingsmethoden voor het droge ogen-syndroom, glaucoom, diabetisch macula-oedeem en uveïtis, een aandoening met beperkte behandelingsmogelijkheden.

rd_cooperation.jpg